Ergobaby Babydraagzak Embrace Soft Air Mesh Blue

€ 99,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De zachte. gebruiksvriendelijke manier om vanaf de start het hechtingsproces te ondersteunen. De Embrace combineert de knusheid van een zachte draagdoek met de gebruiksvriendelijkheid van een zachte ondersteunende draagzak. De Embrace is ontwikkeld om uw baby veilig en knus bij u te houden terwijl u samen uw nieuwe levensritme ontdekt.
Embrace combineert de zachtheid van een draagdoek met de eenvoud en het comfort van een voorgevormde draagzak. Gemaakt om de baby vanaf het allereerste begin veilig en zacht mee te nemen.
Niets in het hele leven van de ouders is zo opwindend als de aanstaande geboorte en de eerste weken met dit tere. heerlijk geurende schepsel dat plotseling tot het gezin behoort. Zo´n overweldigende liefde. zo´n ongekende verantwoordelijkheid gecombineerd met zo veel vragen. Deze magische tijd wordt gekenmerkt door het vinden van het eigen buikgevoel en het leren kennen van grote en kleine mensen die nu een levenslange band met elkaar smeden. Daarom zijn warmte. rust en veel knuffeltijd het belangrijkst.
De Embrace draagzak biedt je de veiligheid en ondersteuning om je baby alles te geven wat hij of zij nodig heeft in deze uitdagende tijd. Daarom is de draagzak zo ontworpen dat hij supergemakkelijk om te doen is. Want. laten we eerlijk zijn: deze vroege periode is al moeilijk genoeg.
Met de Embrace draagzak hoef je alleen maar de drie gespen (heupgordel en schouderbanden) te sluiten en je baby is veilig en geborgen. kan je hartslag voelen en je geur inademen en voelt zich thuis.
Ook al lijkt de tijd soms stil te staan. het eerste jaar is heel snel voorbij. Het is maar goed dat de Embrace draagzak met je meegroeit vanaf de geboorte tot je baby ongeveer een jaar oud is of 11.3 kilo weegt. Voor uw pasgeborene (vanaf 3.2 kilo) vouwt u de tailleband gewoon dubbel. Hierdoor wordt het achterpaneel korter en het smallere gedeelte fungeert als stang. Zo verdwijnt je kleintje niet in de drager en worden zijn tere beentjes niet overbelast.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ergobaby Babydraagzak Embrace Soft Air Mesh Blue
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 884761
Merk Ergobaby
Catalogusnummer BCEMASAMBLU
EAN-code 08847614 | 191653006096
Type Ergobaby Embrace
Maat Overige
Kleur Blauw
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.