Feestverlichting Pe Rattan

€ 34,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Creëer een betoverende sfeer in je buitenruimte met dit prachtige lichtsnoer, perfect voor een boho thema tuinfeestje. Met zijn unieke ontwerp, bestaande uit vier lampen die lijken op gloeilampen, elk omhuld door een charmante rattan lampenkap, voegt dit lichtsnoer een vleugje stijl en warmte toe aan elke buitenomgeving.
De rattan lampenkappen geven het licht een zacht en diffuus effect, waardoor een gezellige en uitnodigende sfeer ontstaat, ideaal voor een ontspannen samenzijn in de tuin. Of je nu een intiem diner organiseert of een feestelijk tuinfeestje viert, dit lichtsnoer zorgt voor een magische ambiance die je gasten zeker zullen waarderen.
Dankzij de IP44 stekker is dit lichtsnoer bestand tegen spatwater, waardoor je het met een gerust hart buiten kunt gebruiken, zelfs bij lichte regenbuien. Hang het op boven je terras, langs je tuinpad of tussen de bomen voor een prachtig verlichte buitenruimte die de hele avond lang voor een betoverende sfeer zorgt.
Of je nu op zoek bent naar een decoratief element voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt genieten van de rustgevende ambiance van een verlichte tuin, dit lichtsnoer met rattan lampenkappen voegt een vleugje boho chic toe aan elke buitenomgeving. Laat je betoveren door het warme en uitnodigende licht en maak van je tuinfeestje een onvergetelijke ervaring voor al je gasten.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Feestverlichting Pe Rattan
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 887354
EAN-code 08873545 | 8720573962940
Catalogusnummer LE2100380
Type Lichtsnoeren
Merk Multi Bazar Selectie
Maat 6cm x 2m
Kleur Bruin
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.