Fjallraven Raven 20 Rugzak Khaki Dust

€ 110,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Fjallraven Raven is een rugzak met laptopvak. Deze tas is misschien wel de juiste rugtas voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe rugzak met laptopvak. Eén van de belangrijkste aspecten van je rugzak is het formaat. Je wilt tenslotte dat je rugzak groot genoeg is voor alles wat jij in je rugzak wenst mee te nemen.
De rugzak uit de Raven serie van Fjallraven heeft een inhoud van 20 liter. De buitenafmeting van de rugzak is H 42 x B 34 x D 15.5 cm.
De inhoud van je rugzak
Een rugzak met het formaat tussen de 11 en 30 liter wordt ook wel een dagrugzak genoemd. Een rugzak met voldoende capaciteit voor dagelijks gebruik. De Fjallraven Raven rugzak heeft een inhoud van 20 liter, dit maakt dat deze rugzak geschikt is voor vrijwel al je dagelijkse activiteiten zoals werk, school of sport.
Wil je je rugzak ook gebruiken voor een korte vakantie of een stedentrip, kies dan voor een rugzak met een inhoud van minimaal 20 liter.

Extra comfort door gewatteerde schouderbanden
De Fjallraven Raven rugzak heeft gewatteerde schouderbanden waardoor hij erg comfortabel is. De schouderbanden van een rugzak kunnen tegen je schouders schuren, of druk veroorzaken, waardoor het onprettig wordt om je rugzak voor langere tijd te dragen. Hier heb je met de Fjallraven Raven 20 navy geen last van.
De schouderbanden zijn gewatteerd zodat de tas prettig blijft zitten, hoe lang je hem ook op je rug hebt.

Het geïntegreerde vak beschermt je laptop
De Fjallraven Raven rugzak heeft een 15" laptopvak. Het laptopvak biedt extra bescherming voor je laptop tegen stoten. Een rugzak met laptopvak kan perfect gebruikt worden als alternatief voor traditionele laptoptassen.

Je telefoon beschermd in je tas
De Fjallraven Raven rugzak is voorzien van een telefoonvakje waar jij je telefoon in kunt opbergen. Ben je vaak je telefoon kwijt en wordt je hier soms helemaal gek van?
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fjallraven Raven 20 Rugzak Khaki Dust
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 891472
Type Rugzakken tieners
EAN-code 08914729 | 7323450857479
Catalogusnummer 23344/228
Maat 6cm x 2m
Merk Fjallraven
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.