Flamingo Kong Tuggz Monkey Xl

€ 16,10
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Tuggz Monckey is een geweldig speeltje voor uw hond, er kan worden geschud, getrokken, geapporteerd, en zo nog veel meer! Het speelgoed van Kong is heel sterk en ziet er altijd heel leuk uit, goed cadeautje om aan een hond of zijn baasje te geven! Dit speelgoed heeft piepers in het lijf en in de kop, ook heeft het kreukelstof in de armen. Aan twee kanten zit een sterk touw waar aan getrokken en op gekauwd kan worden.
Dit heerlijk zachte speelvriendje bevat een sterk touw aan de boven- en onderzijde. Het extra lange lijf is geweldig om mee te gooien en mee te schudden. Met pluche lijf, dubbele pieper en knisperende armen voor urenlang speelplezier! Kong heeft nog vele andere speeltjes voor uw hond, kijk op de site voor ideeën.
GEBRUIKSADVIES EN VEILIGHEID
Koop speelgoed voor uw hond dat bij zijn eigen afmeting past, raadpleeg bij twijfel de deskundige verkopers in onze winkel in Amstelveen. Blijf altijd bij uw hond als hij met dit speelgoed speelt, de toys van Kong zijn sterk maar niet onverslijtbaar. Vervang het als het beschadigd is, om schade voor uw hond of leefomgeving te voorkomen. Er zit geen slijtgarantie op hondenspeelgoed! Leg dit speeltje af en toe een poosje weg, als u het weer geeft is uw hond er opnieuw erg blij mee! Dit is geen kinderspeelgoed.
Afmetingen: lengte 47 cm, breedte 20 cm (breedste punt)
Kleur: oranje met multicolor touw en gezicht
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flamingo Kong Tuggz Monkey Xl
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 870932
Type Trekkoorden
Catalogusnummer 523025
EAN-code 08709325 | 35585485461
Merk Kong
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.