Gardena Zwenksproeier Aquazoom Compact Promo

Advies prijs € 42,29
Uw voordeel
€ 4,24
10,03
€ 38,05
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Dankzij de AquaZoom compact van GARDENA bespaart u niet alleen veel vermoeiend werk door uw groente- en bloembedden water te geven, maar ook veel tijd. Het belangrijkste is dat de gelijkmatige watergift van de oscillerende sproeier ervoor zorgt dat uw planten en groenten schitterend gedijen. De precieze sproeiers voorkomen ook dat plassen worden gevormd. Geniet van elke centimeter van de zomer.
De sproeier is voorzien van een ronde voet waardoor hij constant stabiel op de grond blijft staan. Hierdoor is hij bijzonder geschikt om midden in een groentebed te worden geplaatst om de planten eromheen water te geven. De AquaZoom compact beslaat een royaal oppervlak van 9 tot 216 m². Met de instelschuif kunt u zowel het bereik (3-18 meter) als de spuitbreedte (3-12 meter) flexibel bepalen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen kunt u zich verheugen op 5 jaar fabrieksgarantie Made in Germany en de zekerheid dat vorst noch UV-straling uw GARDENA sproeier kan beschadigen.
Onderhoud is net zo eenvoudig als het bedienen van de sproeier. De sproeiers zijn gemaakt van zacht plastic, wat het schoonmaken aanzienlijk gemakkelijker maakt. Als er kalk op is afgezet, kunt u deze eenvoudig wegvegen door met uw vinger over de spuitmonden te gaan. Daarnaast is er in de wateraansluiting een filter ingebouwd om vuildeeltjes op te vangen. Je kunt hem gemakkelijk verwijderen en afspoelen onder stromend water.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gardena Zwenksproeier Aquazoom Compact Promo
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 816121
Type Zwenksproeiers
Catalogusnummer 18708-34.000.00
EAN-code 08161215 | 4078500049276
Merk Gardena
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.