Glopals Light Up Cubes 4 Stuks Lumi Paars

€ 13,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Maak kennis met Blair, jouw lichtgevende speelkameraadje voor in bad, het zwembad of in een drinkbeker. Deze blokjes worden geleverd per 4 stuks in een doos. De batterij gaat 16 uur mee (actief in water). De batterij is niet vervangbaar.
Blair's gezichtje komt tot leven, net als de andere Glo Pals zodra je hem in aanraking laat komen met vloeistof zoals water. Zodra dat gebeurt, begint Blair meteen te gloeien en verlicht hij. Dit speelgoed is geschikt voor 3 jaar en ouder.
Hoe zorg je voor Glo Pals? Haal de Glo Pals Light-Up Cubes uit de vloeistof wanneer het speelplezier voorbij is. Blaas door de kleine gleufjes aan de zijkant van elke kubus om ze te drogen. Bewaar de Light-Up Cubes op een droge plaats voor een langere levensduur van de batterij, zodat Blair altijd klaar is om te stralen!
Houd rekening met verstikkingsgevaar, aangezien Blair kleine onderdelen bevat. Dit speelgoed is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Laat de kleintjes genieten onder toezicht van een volwassene.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glopals Light Up Cubes 4 Stuks Lumi Paars
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 890056
Catalogusnummer GP-FIN-4PK-LUMI
Type Badspeelgoed
Maat 6cm x 2m
Leeftijd 3+ jaar
EAN-code 08900562 | 850016823106
Merk Glopals
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.