Gobel Uitduwring Effen D5Cm H3.5Cm

€ 3,45
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Bakken is een van die disciplines waar, hoewel het relatief gemakkelijk is de basis onder de knie te krijgen, wanneer we beginnen te leren hoe we deegrecepten moeten bakken, het voor veel mensen vervelend is die kleine details over het hoofd te zien die alles moeilijk maken, een typisch voorbeeld is wanneer we ons realiseren dat we er niet over hebben nagedacht hoe het deeg dat we hebben gemaakt om koekjes te bakken, de vorm van koekjes gaat aannemen. In dit geval is een van de bakbenodigdheden die u altijd bij de hand moet hebben de koekjessnijder, zoals dit gladde ronde model waarmee u kleine gebakken dessertrecepten vorm kunt geven.

Deze Gobel koekjessnijder is het ideale gereedschap om koekjes, bladerdeeg, marsepein en andere bakrecepten gemakkelijk vorm te geven door rechtstreeks in het deeg te snijden.

Het heeft een ronde vorm, met een dun lemmet waarmee u het deeg kunt snijden door erop te drukken en een perfect gladde omtrek achter te laten aan de zijkanten van het gesneden deeg. Het heeft ook een roestvrijstalen constructie die dit product zeer resistent en duurzaam maakt.

Hij heeft een hoogte van 3,5 cm en een diameter van 5, cm. Elke cookie cutter heeft een rand in het tegengesneden gedeelte, waar u de cutter gemakkelijk met uw vingers kunt vastpakken en uittrekken wanneer u uw deeg hebt gevormd, waarbij het gemak van het glijden wordt benadrukt, omdat de cutter niet aan het deeg blijft kleven dat hij vormt.

Met de Gobel deegsnijder kunt u niet alleen het deeg snijden, het is ook een uitstekend gereedschap voor het versieren van taarten of andere gebakrecepten, omdat het licht is, zodat we het kunnen gebruiken op taarten of andere recepten om delen van chocolade, jam, enz. af te bakenen en/of vorm te geven.

Gladde ronde koekjesvorm
De koekjessnijder of ook wel biscuitsnijder genoemd is een zeer nuttig banketbakkers- en bakkersgereedschap om het deeg van koekjes, bladerdeeg, fondant of marsepein te snijden
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gobel Uitduwring Effen D5Cm H3.5Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 628155
Type Uitsteekvormen
EAN-code 06281557 | 3075308450304
Merk GOBEL
Catalogusnummer 12.GO845030
Kleur Grijs
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.