Good Morning Dekbedovertrek 30894 Multi 140X220Cm

€ 29,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Dit leuke Good Morning Kate dekbedovertrek fleurt je slaapkamer helemaal op. Op het botanische dessin zie je allerlei soorten weidebloemen in mooie, bijpassende kleuren. Zo komen de roze, gele en paarse bloemetjes prachtig naar voren tegen de lichte achtergrond. De aquarel achtige print oogt bovendien lekker speels. En ben je na een tijdje weer toe aan iets anders? Sla dan het overtrek om, want de achterzijde bestaat uit een effen witte kleur. Dankzij dit vrolijke beddengoed slaap je iedere nacht in stijl!
Het Kate dekbedovertrek van Good Morning bestaat uit 100% katoen. Deze zachte stof heeft een fijne touch en valt soepel om je lichaam heen. Dankzij het sterk vochtabsorberend en goed ademend vermogen biedt het materiaal je ultiem slaapcomfort. Ook is katoen slijtvast en makkelijk in het onderhoud. Dit Kate dekbedovertrek heeft een dubbel doorlopende instopstrook en is circa 240 cm.

GOOD MORNING
Good Morning is een eigentijds merk met hippe, trendy dekbedovertrekken. Het merk houdt zich niet aan één bepaald ontwerp maar brengt diverse mooie prints op de markt. Van strakke lijnen tot een print van New York City en van zacht katoen tot flanel. Good Morning heeft een bijzonder goede prijs-kwaliteitsverhouding.
DEKBEDOVERTREK
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Good Morning Dekbedovertrek 30894 Multi 140X220Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 892226
Type Dekbedovertrek
EAN-code 08922267 | 8717285220451
Merk Muller
Catalogusnummer 30894.99.01
Maat 6cm x 2m
Kleur Paars
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.