Good Morning Kids Dekbedovertrek 6935 Pink 140X220Cm

€ 29,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De lieve lama op het Lalama dekbedovertrek van Good Morning staat erg leuk in de kinderkamer. De roze achtergrond is voorzien van een schattige en kleurrijke print van een lama met een cactus op de rug. De versiersels van de lama geven het geheel een frisse en vrolijke look. De achterzijde van het overtrek is voorzien van een lichtgroene kleur met kleine witte print. Beide dessins zijn te vinden op de bijpassende kussensloop.
Voor het Good Morning overtrek is gebruik gemaakt van 100% katoen, een heerlijk zachte en soepele stof. De ademende en vochtabsorberende eigenschappen zorgen dat het beddengoed erg comfortabel is, zeker voor kinderen die veel bewegen en transpireren ’s nachts. Aan de onderzijde heeft het overtrek een dubbele doorlopende instopstrook.

GOOD MORNING
Good Morning is een eigentijds merk met hippe, trendy dekbedovertrekken. Het merk houdt zich niet aan één bepaald ontwerp maar brengt diverse mooie prints op de markt. Van strakke lijnen tot een print van New York City en van zacht katoen tot flanel. Good Morning heeft een bijzonder goede prijs-kwaliteitsverhouding.
DEKBEDOVERTREK
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.
OEKO-TEX
OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Good Morning Kids Dekbedovertrek 6935 Pink 140X220Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 892222
Type Dekbedovertrek
EAN-code 08922229 | 8717285174020
Merk Muller
Catalogusnummer 6935.70.01
Maat 6cm x 2m
Kleur Roze
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.