Haba Mijn Eerste Spelletjesdoos De Grote Spelletjesverzameling Van Haba

€ 39,95
Special Price € 37,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Mijn eerste Spelletjesdoos van HABA bevat de 10 mooiste spelletjes voor jonge kinderen. De spelletjes zijn met veel liefde ontworpen en bestaan uit houten spelmateriaal, geschikt voor kinderen.
Deze spellenverzameling laat kinderen door middel van 10 leuke geheugen-, wedstrijd- of kleurenspellen kennis maken met de wereld der spelletjes.
De spellen van Mijn Eerste Spelletjesdoos stimuleren het eerste inzicht in spelregels, samenwerken, geheugen en het herkennen van kleuren.
Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, kwaliteitsvolle en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen hebben een origineel design en zijn met veel verbeelding ontwikkeld. Veel spellen kregen onderscheidingen zoals 'Spel van het jaar' en de 'Duitse spellenprijs'.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Haba Mijn Eerste Spelletjesdoos De Grote Spelletjesverzameling Van Haba
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 639666
Merk HABA
Catalogusnummer 1004278003
EAN-code 06396664 | 4010168046877
Type Bordspellen
Maat Overige
Kleur Overige
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.