Hogaflex M-5 Doucheslang Roestvrij Staal Chroom

€ 8,75
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Deze doucheslang biedt flexibiliteit en gemak tijdens het douchen. Of je nu je haar wilt uitspoelen of de douchecabine wilt schoonmaken, deze doucheslang maakt het makkelijk en comfortabel.
Met zijn flexibele en duurzame ontwerp kun je de doucheslang eenvoudig bewegen en manoeuvreren. Het biedt voldoende lengte om je vrij te bewegen en gemakkelijk toegang te hebben tot alle delen van je lichaam.
De doucheslang is compatibel met de meeste standaard douchekoppen en douchekraansystemen. Hierdoor kun je hem moeiteloos aansluiten en gebruiken zonder gedoe.
Gemaakt van hoogwaardig materiaal is deze doucheslang bestand tegen dagelijks gebruik en is hij bestand tegen knikken en lekkages. Je kunt erop vertrouwen dat hij lang meegaat en je een betrouwbare douche-ervaring biedt.
Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp is het vervangen of upgraden van je oude doucheslang een fluitje van een cent. Het is een essentieel onderdeel van je douche-uitrusting dat je niet wilt missen.
Ervaar de flexibiliteit en het gemak van onze doucheslang. Geniet van comfortabel douchen en profiteer van de bewegingsvrijheid die je verdient!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hogaflex M-5 Doucheslang Roestvrij Staal Chroom
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 874627
Type Doucheslang
Catalogusnummer 63441
EAN-code 08746276 | 4008431634418
Merk Schütte
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.