Joolz Aer+ Buggy Space Black

€ 459,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Bij het ontwerp van de Joolz Aer+ Buggy is aan ouder en kind gedacht. Van de ergonomische zitting tot aan het gemak waarmee je de buggy kan inklappen, Joolz weet waar de kersverse ouder naar op zoek is.
Bovendien is de buggy met zijn 6 kg een echte lichtgewicht in zijn klasse en beschikt over een grote boodschappenmand waar voldoende boodschappen, speeltjes en andere spulletjes in passen.
Doordat de Joolz Aer+ Buggy is voorzien van een gewatteerde en verstelbare rugleuning, kan je kindje er comfortabel in zitten, relaxen of slapen.
De grote zonnekap zorgt er voor dat je kindje wordt beschermt tegen felle zonnestralen, regen en wind.
In zowel de zonnekap als in de rugleuning zitten extra ventilatievensters die zorgen voor een optimale luchtdoorstroom. Wel zo fijn als je in de zomer een wandeling wilt maken!
De Joolz buggy is zeer geschikt voor in de stad, maar ook op ruige terreinen doet hij het goed.Nooit eerder was het opvouwen van een buggy zo eenvoudig als bij de Joolz Aer+ Buggy. Door de twee knoppen op de duwbeugel in te drukken is dit in een handomdraai gebeurt.
Eenmaal ingeklapt, houd je een klein pakketje over die je eenvoudig mee kan nemen aan de geïntegreerde draagband. Zo kan je de buggy zonder moeite kwijt in de achterbak van de auto of thuis in de hal.Dankzij de 5-puntsgordel blijft je kindje veilig in de Joolz Aer+ Buggy zitten. De gordels zijn gemakkelijk te verstellen naar de grootte van je kindje. De buggy heeft 2 vaste wielen achter en 2 zwenkwielen voor. Met een klik heb je de zwenkwieltjes vastgezet en met behulp van de voetrem staat de buggy direct stil wanneer jij dat wilt.
Verder heeft de buggy een maximaal draaggewicht van 22 kg en voldoet aan de Europees veiligheidsnorm.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joolz Aer+ Buggy Space Black
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 887927
Merk Joolz
Catalogusnummer 310015
EAN-code 08879271 | 8715688084953
Type Wandelwagen
Maat Overige
Kleur Zwart
Verzendwijze Enkel afhalen mogelijk.