Kenwood Kekmx760Bl Keukenrobot Kmix Blauw

€ 399,00 € 0,06
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Haal de natuur in huis met de nieuwe kleurencollectie van kMix Editions. De kMix Editions-serie is geïnspireerd door de kleuren van de natuur en biedt voor elk baksel rust en kalmte in elke keuken.

Natuurlijke kleuren

BRENG HET BUITENLEVEN NAAR BINNEN
De Editions-serie, verkrijgbaar in de kleuren Abrikoosroze, Saliegroen en Jeneverbes blauw, zorgt voor zowel een energiek als een therapeutisch gevoel en roept het buitenleven op in elke keuken. De natuurlijke aardetinten brengen rust en kalmte in je keuken. Perfect om prachtig uitgebalanceerde bakgerechten te creëren.

1000 Watt motor

KRACHTIGE RESULTATEN
Mix, kneed en klop, met telkens weer geweldige resultaten. De 1000W motor is klaar voor alles wat je er in gooit. Van zwaar, fruitig brooddeeg tot het eiwit van 1 ei.

Vouwfunctie

JOUW HULP, OOK ALS HET LASTIG WORDT
Ingrediënten moeten perfect gemengd worden, zacht om geen lucht te verliezen en nauwkeurig om je hele mengsel te integreren. Met de delicate vouwfunctie van de kMix kun je erop vertrouwen dat je keukenmachine het elke keer goed doet.

Roestvrijstalen hulpstukken

VERTROUWDE EASYCLEAN HULPSTUKKEN
Generaties bakkers hebben de iconische, veelzijdige K-Beater van Kenwood in hun hart gesloten. Inbegrepen als onderdeel van een set van drie roestvrijstalen baktools, samen met een deeghaak en garde, kunnen ze elke klus aan en zijn ze vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
Jij stelt de snelheid inJij hebt de controle. Gebruik de elektronische snelheidsregeling om de snelheid langzaam op te bouwen. Voor geweldige resultaten binnen handbereik. En geen wolkjes meel als je begint.

Kom van 5 liter"Maak mengen eenvoudig met de elegant uitlopende roestvrijstalen kom. De grote gepolijste kom van 5 liter is uitgerust met een eenvoudig te schenken handvat, zodat je alle ingrediënten op één plek kunt bewaren. Zodra je klaar bent, plaats je de kom gewoon in de v
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kenwood Kekmx760Bl Keukenrobot Kmix Blauw
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 883380
Type Keukenrobot
EAN-code 08833808 | 5011423004068
Merk Kenwood
Catalogusnummer KEKMX760BL
Maat 6cm x 2m
Kleur Blauw
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.