Kipkep Luiermat Combi Set Special Edition Padded Sand

€ 32,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Op de achterbank van de auto, op een picknicktafel langs de kant van de weg, op de keukentafel thuis, op de bank bij vrienden of op het toilet van een pretpark; je verschoont je kindje thuis, maar ook op heel veel andere plekken. En die plekken zijn niet altijd ingericht op het makkelijk en hygiënisch verschonen van je kindje. De Napper verschoningsset biedt uitkomst.
Etui en matje
De Napper verschoningsset bestaat uit een etui en een matje. Het etui biedt ruimte aan drie wegwerpluiers en een pak luierdoekjes. Op het bijpassende matje kun jij je kindje neerleggen om te verschonen. De ene kant is van waterafstotend materiaal (wel zo fris), de andere kant van zacht katoen, aan jou de keuze welke je gebruikt! De etui past in het opgevouwen matje en neem je makkelijk mee in je gewone tas en/of voor een kort uitstapje onder je arm! Geen enorme luiertas meer nodig dus!
Duurzaam
De Napper verschoningsset is lang bruikbaar. Daarom hebben we de etui ook niet vastgemaakt aan het matje. Draagt je kindje geen luier meer? Dan berg je de snoetenpoetsers op in het etui en gebruik je het waterafstotende matje bijvoorbeeld onderweg, om op te zitten.
De KipKep Napper verschoonset wordt juist door het waterafstotende materiaal veel onderweg en thuis gebruikt. Wist je dat je straks deze verschoonset gemiddeld 11,3x per week gaat gebruiken. Een must have dus!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kipkep Luiermat Combi Set Special Edition Padded Sand
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 882344
Merk KipKep
Catalogusnummer 3980
EAN-code 08823441 | 8718182143980
Type Luiermat
Maat Overige
Kleur Bruin
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.