Koeltas 32X28Xh30Cm Waterproof

€ 19,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De groene "cool" koeltas, ontworpen voor avonturen onderweg, combineert functionaliteit met stijl. Met zijn ruime afmetingen van 32x28x30 cm biedt deze koeltas voldoende ruimte om al je favoriete versnaperingen en drankjes koel te houden tijdens je buitenactiviteiten.
Gemaakt van hoogwaardig waterdicht materiaal, biedt deze koeltas bescherming tegen morsen en opspattend water, waardoor je inhoud droog en koel blijft, zelfs tijdens onverwachte regenbuien. Of je nu naar het strand gaat, gaat picknicken in het park of een kampeeravontuur plant, met deze koeltas blijft je eten en drinken vers en lekker.
Het praktische ontwerp van de koeltas omvat een stevig handvat voor gemakkelijk dragen en een lint zodat je de tas comfortabel over je schouder kunt dragen. De stevige ritssluiting zorgt voor snelle toegang tot je snacks. Bovendien zorgt de geïsoleerde voering ervoor dat je eten en drinken langer koel blijven, zelfs op warme zomerdagen.
Of je nu op zoek bent naar een koeltas voor een gezellig dagje uit of voor een langere reis, deze groene koeltas biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijl. Met zijn ruime interieur, waterdichte eigenschappen en veelzijdige draagopties is het de ideale metgezel voor al je buitenavonturen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koeltas 32X28Xh30Cm Waterproof
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 887314
Type Koeltassen
EAN-code 08873149 | 8720573916004
Catalogusnummer FB1302030
Maat 6cm x 2m
Merk Multi Bazar Selectie
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.