Koeltas Rugzak 20 Liter 3 Kleuren Assortiment

€ 11,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Ontdek de ultieme combinatie van functionaliteit en mobiliteit met de veelzijdige "Cool" koeltas rugzak, perfect voor al je avonturen onderweg. Met een royale inhoud van 20 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte om al je favoriete snacks, drankjes en lekkernijen koel te houden, waar je ook naartoe gaat.
Het ontwerp van de koeltas rugzak is speciaal ontwikkeld voor optimaal comfort en gemak. Met verstelbare schouderbanden en een gewatteerd rugpaneel draag je de tas moeiteloos, zelfs wanneer hij vol zit. Een klein zakje aan de voorkant biedt ruimte voor sleutels en andere kleine items die je snel bij de hand wilt hebben.
Aan beide zijden van de rugzak bevinden zich netjes om drinkflessen stevig vast te houden, waardoor je onderweg gemakkelijk toegang hebt tot hydratatie. De geïsoleerde voering van de rugzak houdt je eten en drinken koel en fris, zelfs tijdens de warmste dagen.
De koeltas rugzak is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren: blauw, grijs en groen, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je persoonlijke stijl past. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke uitstraling of een levendige pop van kleur, er is een optie die bij jou past.
Met zijn ruime inhoud, veelzijdige kleuropties en doordachte ontwerp is de koeltas rugzak de ideale metgezel voor al je outdoor- en avontuurlijke activiteiten. Of je nu gaat wandelen, picknicken, naar het strand gaat of gewoon onderweg bent, deze rugzak biedt de perfecte oplossing voor het koel houden van je benodigdheden.

Dit artikel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Heeft u een voorkeur, vertel het ons dan bij het plaatsen van uw bestelling (na het ingeven van verzendgegevens, voor betaalscherm), wij zullen ons best doen om aan uw wens te voldoen. Wij kunnen echter geen enkele garantie geven op welke uitvoering u ontvangt.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koeltas Rugzak 20 Liter 3 Kleuren Assortiment
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 887315
Type Koeltassen
EAN-code 08873156 | 8720573917001
Catalogusnummer FB1302050
Maat 6cm x 2m
Merk Multi Bazar Selectie
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.