Krups Ea895831 Espressomachine Evidence One

€ 899,99 € 0,05
Special Price € 649,00 € 0,05
Cashbackactie -100 euro, zie voorwaarden www.krups.be/nl/refunds
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Bereiding van twee dranken tegelijk - eenvoudige bereiding van melkschuim

De Krups Evidence automatische espressomachine is ontworpen voor het bereiden van perfecte koffie in het comfort van uw huis. De intuïtieve bediening van de koffiemachine, het tot in de puntjes doordachte extractieproces en het eenvoudige onderhoud garanderen perfecte koffiebereidingsresultaten. Het Krups Quattro Force systeem zorgt ervoor dat je het maximale uit de koffiebonen haalt en je kopje koffie vol heerlijke smaak en aroma zit. Perfect melkschuim, eenvoudige bediening en een ruime keuze aan dranken onderstrepen het elegante uiterlijk dat in elke keuken past.

Uitzonderlijk ontwerp

Modern design, hoogwaardige afwerking en compacte afmetingen. Toch wordt de koffiemachine gekenmerkt door comfortabel grote volumes van het waterreservoir (2,3 l) en het koffiebonenreservoir. (260 g).

Perfecte drankjes met één aanraking

Dankzij de Quattro Force technologie zorgt de koffiemachine voor elk detail. Van het snel malen van de bonen, het nauwkeurig persen van de gemalen koffie, tot de juiste koffietemperatuur vanaf het eerste kopje. De AutoClean-functie reinigt de koffiemachine na elke bereiding van een drankje, waardoor handmatig onderhoud tot een minimum wordt beperkt. Het is voldoende om met één druk op de knop uw koffie te kiezen.

Gemakkelijke bereiding van melkschuim

Voor het bereiden van melkschuim heb je alleen een slangetje nodig, deze zit bij iedere koffiemachine. De slang wordt in de kop van de koffiemachine gestoken, het andere uiteinde wordt ondergedompeld in de karaf of direct in het melkpak. Dit elimineert de noodzaak om de melk in containers over te brengen, die vervolgens moeten worden gedemonteerd en gereinigd. Uiteindelijk hoeft de slang alleen nog maar onder water te worden gespoeld, de reiniging van het melkcircuit van de koffiemachine vindt automatisch plaats.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Krups Ea895831 Espressomachine Evidence One
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 884748
Type Espressomachines
EAN-code 08847485 | 3016661164392
Merk Krups
Catalogusnummer EA895831
Maat 6cm x 2m
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.