Lacor 61140 Fruitschaal Zwart D24+40Cm

€ 54,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Small Handy Bowl and Colander in bamboevezel-set biedt een oplossing voor gezond verstand die het spoelen van fruit en groenten vereenvoudigt terwijl water wordt verzameld en gerecycled voor huishoudelijke planten of andere huishoudelijke doeleinden. De multifunctionele handige kom is ook ontworpen om te mengen. De ergonomische, gemakkelijk te hanteren handgreep doet ook dienst als tuit voor het gieten van gemengde ingrediënten.
Ontwerp: Emiliana Design Studio voor Ekobo
Dit product is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele kunststoffen, wegwerp- of breekbaar servies. Om de levensduur van de producten te verlengen, is de FSC-gecertificeerde bamboevezel, een zeer hernieuwbare natuurlijke hulpbron, gecombineerd met een 100% melamine-bindmiddel van voedingskwaliteit.
Geschenkdoos BPA-, PVC- en ftalatenvrij Toprek vaatwasmachinebestendig Geschikt voor warme en koude gerechten en vloeistoffen Geen gebruik in magnetron of oven Kleuren vervagen niet na verloop van tijd Biologisch afbreekbaar eco-composietmateriaal gemaakt van bamboevezel, een afvalproduct van de productie van bamboe eetstokjes en bamboevloeren Conform wereldwijde gezondheidsveiligheidsnormen (FDA, LFGB & REACH)
Disclaimer: Houd er rekening mee dat hoewel deze producten duurzaam en duurzaam zijn, dit milieuvriendelijke materiaal niet onbreekbaar is. Het zal niet breken zoals keramiek of glas, maar als het op een hard oppervlak valt of er onder een slechte hoek tegenaan stoot, kan er een spaander of barst ontstaan.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lacor 61140 Fruitschaal Zwart D24+40Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 800656
Type Fruitschalen
EAN-code 08006561 | 8414271611407
Merk Muller
Catalogusnummer 720896
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.