Lantaarn 15X13Cm Groen

€ 8,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Voeg een vleugje gezelligheid en stijl toe aan je interieur met deze prachtige groen metalen lantaarn. Speciaal ontworpen voor binnengebruik, is deze lantaarn perfect voor het creëren van een warme en uitnodigende sfeer in elke kamer van je huis.
Gemaakt van hoogwaardig metaal en afgewerkt in een tijdloze groene kleur, past deze lantaarn naadloos in verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern. Met zijn compacte afmetingen van 15x13 cm is deze lantaarn ideaal voor het plaatsen op een tafel, plank, of vensterbank.
Plaats een kaars in de lantaarn en laat het zachte, warme licht door de uitgesneden details schijnen, waardoor een rustige en rustgevende sfeer ontstaat. Of gebruik de lantaarn als een decoratief accent op zichzelf, waardoor een vleugje elegantie en charme aan elke ruimte wordt toegevoegd.
Of je nu een romantisch diner organiseert, een gezellige avond met vrienden doorbrengt, of gewoon wat extra sfeer wilt toevoegen aan je dagelijkse leven, deze groen metalen lantaarn is de perfecte keuze. Voeg hem toe aan je interieur en geniet van de warme en uitnodigende ambiance die hij creëert.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lantaarn 15X13Cm Groen
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 889311
Type Lantaarn
EAN-code 08893116 | 8720573913072
Merk Multi Bazar Selectie
Catalogusnummer A98809020
Maat 6cm x 2m
Kleur Groen
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.