Lantaarn 22X27Cm Wit

€ 22,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Verrijk je binnenruimte met een vleugje rustieke elegantie met deze prachtige wit metalen lantaarn. Speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis, voegt deze lantaarn een vleugje charme en warmte toe aan elke kamer van je huis.
Gemaakt van hoogwaardig metaal en met een tijdloze witte afwerking, heeft deze lantaarn een klassiek ontwerp dat moeiteloos past bij diverse interieurstijlen, van traditioneel tot eigentijds. Met royale afmetingen van 22x27 cm is deze lantaarn een opvallend decoratief accent dat perfect is voor het plaatsen op een tafel, bijzettafel, of op de vloer.
Plaats een kaars in de lantaarn en laat het zachte, warme licht door de decoratieve openingen schijnen, waardoor een betoverende sfeer ontstaat die rust en gezelligheid uitstraalt. Of gebruik de lantaarn als een opvallend decorstuk op zichzelf, wat een vleugje verfijning en karakter aan je interieur toevoegt.
Of het nu gaat om een ontspannen avond thuis, een feestelijke bijeenkomst met vrienden, of gewoon om je dagelijkse leefruimte te verfraaien, deze wit metalen lantaarn zal een onmiskenbaar element van stijl en warmte toevoegen aan je interieur. Voeg hem toe aan je decor en laat je betoveren door de ambiance die hij creëert.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lantaarn 22X27Cm Wit
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 889310
Type Lantaarn
EAN-code 08893109 | 8720573881616
Merk Multi Bazar Selectie
Catalogusnummer A98809010
Maat 6cm x 2m
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.