Lantaarn 23X28Cm Wit

€ 19,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Verrijk je binnenruimte met een vleugje gezelligheid en elegantie met deze prachtige wit metalen lantaarn. Speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis, biedt deze lantaarn een stijlvolle manier om licht en warmte toe te voegen aan elke kamer van je huis.
Gemaakt van hoogwaardig metaal en afgewerkt in een tijdloze witte kleur, heeft deze lantaarn een klassiek ontwerp dat naadloos past bij verschillende interieurstijlen. Met zijn royale afmetingen van 23x28 cm is deze lantaarn een opvallend decoratief accent dat perfect is voor het plaatsen op een tafel, bijzettafel, of vloer.
Het handvat bovenaan de lantaarn voegt niet alleen een decoratief element toe, maar maakt het ook gemakkelijk om de lantaarn te verplaatsen en op te hangen waar je maar wilt. Plaats een kaars in de lantaarn en laat het zachte, warme licht door de decoratieve openingen schijnen, waardoor een betoverende sfeer ontstaat die rust en gezelligheid uitstraalt.
Of het nu gaat om een ontspannen avond thuis, een feestelijke bijeenkomst met vrienden, of gewoon om je dagelijkse leefruimte te verfraaien, deze wit metalen lantaarn met handvat is een tijdloze keuze. Voeg hem toe aan je interieur en laat je betoveren door de ambiance die hij creëert.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lantaarn 23X28Cm Wit
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 889314
Type Lantaarn
EAN-code 08893147 | 8720573908443
Merk Multi Bazar Selectie
Catalogusnummer A98809080
Maat 6cm x 2m
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.