Lantaarn Rotan D25Xh32Cm Natur

€ 19,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Breng een vleugje natuurlijke charme in je interieur met deze prachtige rotan lantaarn. Met zijn elegante ontwerp en gevlochten rotanstructuur voegt deze lantaarn een warme en uitnodigende sfeer toe aan elke kamer.
De lantaarn is zorgvuldig vervaardigd van hoogwaardig rotan, wat een rustieke en natuurlijke uitstraling geeft. Het handvat bovenaan maakt het gemakkelijk om de lantaarn te dragen en op te hangen waar je maar wilt, terwijl het glazen potje binnenin veiligheid biedt voor het plaatsen van een kaars.
Met zijn middelgrote formaat en verfijnde gevlochten design is deze rotan lantaarn een opvallend decoratief accent dat perfect past in verschillende interieurstijlen. Plaats hem op een tafel, een plank of een verhoogde oppervlakte om een warm en sfeervol licht te creëren dat de ruimte transformeert.
Of je nu een ontspannen avond thuis doorbrengt, een gezellig diner hebt met vrienden, of gewoon wat extra sfeer wilt toevoegen aan je interieur, deze rotan lantaarn zal zeker de aandacht trekken en een vleugje natuurlijke elegantie toevoegen aan je huis. Laat je betoveren door de ambiance die hij creëert en geniet van de rustieke schoonheid van dit tijdloze stuk.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lantaarn Rotan D25Xh32Cm Natur
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 889319
Type Lantaarn
EAN-code 08893192 | 8720573858038
Merk Multi Bazar Selectie
Catalogusnummer VM1000120
Maat 6cm x 2m
Kleur Bruin
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.