Lantaarn Rotan D35Xh30Cm Natur

€ 19,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Breng een vleugje natuurlijke elegantie in je interieur met deze prachtige rotan lantaarn. Met zijn ruime afmetingen van 35x35x30 cm en gevlochten rotanstructuur voegt deze lantaarn een warme en uitnodigende sfeer toe aan elke ruimte.
De lantaarn is met zorg vervaardigd van hoogwaardig rotan, dat een rustieke en natuurlijke uitstraling geeft. Het handvat bovenaan maakt het eenvoudig om de lantaarn te verplaatsen en op te hangen waar je maar wilt, terwijl het glazen potje binnenin veiligheid biedt voor het plaatsen van een kaars.
Met zijn indrukwekkende formaat en subtiel gevlochten design is deze rotan lantaarn een opvallend decoratief accent dat een statement maakt in elke kamer. Plaats hem op de vloer, een tafel of een verhoogde oppervlakte om een warm en gezellig licht te creëren dat de ruimte transformeert.
Of je nu een ontspannen avond thuis doorbrengt, een feestelijke bijeenkomst hebt met vrienden, of gewoon wat extra sfeer wilt toevoegen aan je interieur, deze rotan lantaarn zal zeker de aandacht trekken en een vleugje natuurlijke charme toevoegen aan je huis. Laat je betoveren door de ambiance die hij creëert en geniet van de rustieke schoonheid van dit tijdloze stuk.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lantaarn Rotan D35Xh30Cm Natur
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 889318
Type Lantaarn
EAN-code 08893185 | 8720573857987
Merk Multi Bazar Selectie
Catalogusnummer VM1000110
Maat 6cm x 2m
Kleur Bruin
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.