Lassig Green Label Cotton Essential Bag Anthracite

€ 89,95
Special Price € 59,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Gemaakt van biologisch katoen! De waterafstotende Cotton Essential Bag luiertas uit de LÄSSIG Green Label collectie maakt indruk door de hoogwaardige afwerking van biologisch katoen en het slanke design. Onder de mooie en milieuvriendelijke buitenkant schuilt een verrassend grote hoeveelheid opbergruimte en een kant-en-klare set verschoningsaccessoires. Dit maakt de Cotton Essential Bag tot een stijlvolle metgezel voor de periode dat de baby in de luiers zit en daarna.
De onopvallende luiertas is gemaakt van katoen van biologische teelt. De herkomst van de gebruikte materialen maakt de Cotton Essential Bag milieuvriendelijk. Bovendien trotseert de robuuste en waterafstotende coating alle weersomstandigheden. De tas is machinewasbaar op 30°C op een zacht programma en blijft ook na langdurig gebruik het gezin een uitstekende dienst bewijzen.
Naast de aangename textuur en modieuze kleuren heeft de Cotton Essential Bag een aantal extra details die jonge ouders zullen waarderen, namelijk de opvallende Fairness- en Kindness-logo's - uitspraken die de eigen prioriteiten van LÄSSIG weerspiegelen. Als fabrikant is LÄSSIG niet alleen begaan met functionaliteit en design, maar hecht zij ook bijzonder veel waarde aan eerlijke handel en een verantwoord gebruik van de hulpbronnen van onze planeet. De Cotton Essential Bag gaat wijd open en onthult een felgekleurde voering en een ingenieuze indeling van de vakken. Ouders hebben een goed overzicht van kleding, luiers, potjes en andere verschoningsbenodigdheden die op een georganiseerde manier zijn opgeborgen in het grote hoofdvak. Ondertussen kunnen waterflessen en dergelijke handig worden opgeborgen in de buitenvakken. Uitgerust met een waterafstotend verschoningsmatje, een wandelwagenbevestiging en een aparte schouderriem, hebben ouders alles wat ze nodig hebben als ze op pad gaan.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lassig Green Label Cotton Essential Bag Anthracite
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 854094
Merk Lassig
Catalogusnummer 1101033236
EAN-code 08540942 | 4042183991863
Type Verzorgingstas
Maat Overige
Kleur Grijs
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.