Lassig Green Label Cotton Statement Shopper Taupe

€ 39,95
Special Price € 24,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Gemaakt van biologisch katoen! De waterafstotende Cotton Statement Shopper uit de LÄSSIG Green Label collectie maakt indruk door zijn hoogwaardige afwerking van biologisch katoen en zijn ingetogen design. Onder de mooie en milieuvriendelijke buitenkant gaat een verrassend grote hoeveelheid opbergruimte schuil, waardoor het de perfecte metgezel is voor uitstapjes, weekendtrips, winkelen of sporten.
De bescheiden boodschappentas is gemaakt van katoen van biologische teelt. De herkomst van de gebruikte materialen maakt de Cotton Statement Shopper milieuvriendelijk. Bovendien trotseert de robuuste en waterafstotende coating alle weersomstandigheden. De tas is machinewasbaar op 30°C op een zacht programma en blijft ook na langdurig gebruik het gezin uitstekend van dienst.
De Cotton Statement Shopper maakt indruk door zijn praktische vorm, modieuze kleuren en bovendien met zijn opvallende Fairness- en Kindness-logo's, statements die de eigen prioriteiten van LÄSSIG weerspiegelen. Als fabrikant hecht LÄSSIG niet alleen waarde aan functionaliteit en design, maar ook aan eerlijke handel en een verantwoord gebruik van de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet.
De belangrijkste spullen voor een weekendje weg - sportspullen, dekens en kinderspeelgoed of kleine aankopen - passen netjes in de Cotton Essential Shopper. Alles wat direct nodig is, kan systematisch worden georganiseerd in het grote interieur met zijn felgekleurde voering en meerdere opbergvakken. De tas heeft praktische oogjes voor extra kinderwagenhaken, zodat hij aan de kinderwagen kan worden bevestigd en ouders hun rug niet hoeven te belasten.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lassig Green Label Cotton Statement Shopper Taupe
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 854098
Merk Lassig
Catalogusnummer 1101034273
EAN-code 08540980 | 4042183991887
Type Verzorgingstas
Maat Overige
Kleur Bruin
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.