Le Creuset Grillpan Vierkant Rhone 26Cm

€ 169,00
Special Price € 126,75
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Met onze kenmerkende gietijzeren grillpan schroeit u uw eten snel dicht, zodat vocht en smaak worden behouden. Hij is perfect voor heerlijk, gezond koken – het vet loopt gewoon weg en verzamelt zich onder de ribbels. Deze veelzijdige pan helpt u ook om vlees, vis en groenten makkelijk te bereiden.
Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.Wij adviseren u om alleen siliconen hulpmiddelen van Le Creuset of houten of hittebestendige plastic hulpmiddelen te gebruiken. Gebruik GEEN messen of metalen keukengerei, omdat dit sporen en krassen op het geëmailleerde oppervlak van het product kan achterlaten.
Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.
Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat de pan geleidelijk opwarmen voor heerlijk smakende en gelijkmatig gegaarde gerechten. Als u toch hoog vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Le Creuset Grillpan Vierkant Rhone 26Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 893981
Type Grillpannen
EAN-code 0024147334224 | 08939814
Merk Le Creuset
Catalogusnummer 20183269490422
Maat 6cm x 2m
Kleur Bruin
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.