Le Creuset Tradition Fluitketel Kersenrood 2.1L

€ 125,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Introduceer traditionele stijl in uw keuken met deze klassieke ketel die fluit wanneer uw water klaar is. Een extra sterke bodem die geschikt is voor inductie zorgt ervoor dat uw water snel opwarmt en dankzij de ergonomische, hittebestendige handgreep kunt u gemakkelijk schenken. Hij is gemaakt van geëmailleerd staal en geeft uw huis een levendig kleurtje.
Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting om beschadiging en oververhitting te voorkomen.Vertrouw niet op de automatische uitschakelfunctie van inductiekookplaten/fornuizen. In geval van een storing kan al het water in de ketel verdampen, wat schade kan veroorzaken door oververhitting.Bij ketels met een inklapbare handgreep dient u ervoor te zorgen dat de handgreep goed rechtop staat voordat u de ketel op de warmtebron plaatst, om mogelijke oververhitting van de handgreep te voorkomen.
Sluit het deksel goed af om de handgreep te beschermen tegen de stoom.Zorg er altijd voor dat de tuit en de inkepingen van het deksel van u en van anderen af wijzen.Laat de ketel niet droogkoken, omdat dit snel tot oververhitting zal leiden.
Vergeet niet de warmtebron uit te schakelen als het water begint te koken en verwijder de ketel van de verwarmingsbron.
Is uw water gekookt? Wacht dan 10-15 seconden voordat u de ketel van de warmtebron haalt en schenk dan pas in. Houd de ketel nooit ondersteboven. Zorg ervoor dat de knop van het deksel goed is ingedrukt.Laat uw ketel goed afkoelen voordat u hem bijvult met koud water.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Le Creuset Tradition Fluitketel Kersenrood 2.1L
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 894006
Type Fluitketels
EAN-code 0630870330008 | 08940063
Merk Le Creuset
Catalogusnummer 40102020600000
Maat 6cm x 2m
Kleur Rood
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.