Liewood Hilary Fietshelm S (48-52) Hunter Green

€ 39,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Veiligheid Eerst: Bescherm je kleintje met onze hoogwaardige fietshelm. Gemaakt van duurzame materialen, voldoet deze helm aan strenge veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat jouw kind altijd goed beschermd is.

Perfecte Pasvorm: Met een maat van 48-52 cm is deze helm ideaal voor de kleinere avonturiers. Het verstelbare riemsysteem zorgt ervoor dat de helm stevig op het hoofd blijft zitten, terwijl het zachte binnenwerk comfort biedt.

Ademend Ontwerp: Dankzij de ventilatieopeningen blijft het hoofd van je kleintje koel en comfortabel, zelfs tijdens de warmste ritten. Zo kunnen ze met een gerust hart genieten van hun fietstochtjes.

Schattig en Stijlvol: Met trendy ontwerpen en zachte kleuren voegt onze Liewood fietshelm een vleugje speelse stijl toe aan elke fietsavontuur. Laat je kleintje genieten van veiligheid met een vleugje persoonlijke flair!

Lichtgewicht en Duurzaam: Deze helm is ontworpen om comfortabel te zijn zonder in te leveren op duurzaamheid. Het lichte gewicht zorgt voor een moeiteloze fietstocht, terwijl de sterke constructie langdurige bescherming garandeert.

Eenvoudig Schoon te Houden: Het gladde oppervlak maakt het schoonmaken van de helm een fluitje van een cent. Zo blijft de helm niet alleen veilig, maar ook fris en klaar voor het volgende avontuur.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liewood Hilary Fietshelm S (48-52) Hunter Green
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 875384
Catalogusnummer LW19370/7348/S
Type Helm
Maat 6cm x 2m
Leeftijd 1+ jaar
EAN-code 08753847 | 5715493251505
Merk Liewood
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.