Luvion Essential Connect Babyfoon

€ 179,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De best verkochte beeldbabyfoon van Nederland nu in een nieuwe verbeterde uitvoering met App functionaliteit. Deze nieuwe Connected versie van de Luvion Essential is niet langer alleen te verbinden via de meegeleverde monitor maar kan ook worden gekoppeld aan je thuisnetwerk! Dankzij de 128-bit AES encryptie volgens de ISO27001 veiligheidsnorm is de verbinding altijd 100% beveiligd. Zo kun je de beelden via de app overal ter wereld met een gerust hart bekijken. Een waardevolle toevoeging aan de toch al uitgebreide functionaliteit van de Essential lijn.
Naast de wifi functionaliteit is ook het scherm geüpdatet naar een groot 5 inch scherm voor een nog betere weergave. Ook is het lokale bereik van tussen camera en monitor verder geoptimaliseerd voor een nog betere gebruikservaring.
De functionaliteit is verder grotendeels hetzelfde gebleven. De Essential Connect beschikt net als het origineel over de mogelijkheid extra cameras voor broertjes en zusjes toe te voegen. De monitor beschikt hiervoor over onze Luvion Smart VOX tm oplossing zodat je altijd direct de juiste camera in beeld hebt. Je hebt perfect zicht, zowel s nachts als overdag. Andere handige functies zijn o.a. slaapliedjes, terugspreekfunctie en een nachtlampje om je kleintje vanaf afstand via de monitor of app gerust te stellen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luvion Essential Connect Babyfoon
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 885097
Merk Luvion
Catalogusnummer ESSCONNECT
EAN-code 08850973 | 8718546346514
Type Beeldbabyfoon
Maat Overige
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.