Luvion Platinum X Black Set

€ 99,00
Special Price € 84,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De exclusieve Platinum X beeldbabyfoon heeft niet alleen de looks maar is ook uitgerust met alle noodzakelijke functies waaronder maar liefst 8 verschillende slaapliedjes. Alles wat je als ouder écht nodig hebt zit op deze all-black babyfoon – Terugspreek functie, temperatuur weergave, een handige VOX activatie functie, en een handig nachtlampje. Via het scherpe 3,2″ kleurenscherm kun je alles bovendien haarscherp zien en met de zeer gevoelige ingebouwde microfoon kun je de kleine ook altijd perfect horen.
De Platinum X bevat een handige terugspreekfunctie zodat je de baby op afstand via de monitor makkelijk gerust kunt stellen en kamertemperatuurweergave zodat je in de gaten kunt houden of de kamer niet te warm of te koud is. Daarnaast is ook een VOX functie aanwezig om de batterijduur te optimaliseren en ervoor te zorgen dat je het beeld ’s nachts veilig op zwart kan zetten, de babyfoon gaat automatisch aan zodra de baby geluid maakt. Zo heb je dus geen last van onnodig licht in je (slaap)kamer en hoef je niks te missen. De Platinum X heeft maar liefst 8 rustgevende slaapliedjes die op afstand via de monitor zijn te bedienen. Het dimbare nachtlampje op de camera heeft 3 helderheidsniveau’ s zodat het altijd de juiste hoeveelheid licht geeft.
Uiteraard is het signaal van de babyfoon gecodeerd voor een 100 veilige en storingsvrije verbinding, ook het bereik is met 260 meter (onder optimale omstandigheden) zeer ruim.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luvion Platinum X Black Set
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 879019
Merk Luvion
Catalogusnummer 50
EAN-code 08790194 | 8718546346316
Type Beeldbabyfoon
Maat Overige
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.