Luvion Sensormatje Babysense 7 2 Stuks

€ 139,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Het nieuwste Luvion Babysense sensormatje helpt wiegendood voorkomen.
Helaas is de ongerustheid die veel ouders hebben nog niet helemaal onterecht. Nog steeds kan de ademhaling van jonge baby's stoppen of schokken zonder aantoonbare aanwijzing. Met de Luvion Babysense kies je voor de beste kwaliteit bewegingsmonitor die je zal alarmeren indien dit gebeurd. Door vooruitstrevende technologie en slimme algoritmes detecteren de zeer gevoelige sensormatjes iedere beweging van je kleintje. Hierdoor kan je je kleintje in de gaten houden en zelf tijdens het eerste vermoeiende jaar na de bevalling ook een onbezorgde nachtrust tegemoet zien.

Hoe werkt de nieuwe Luvion Babysense 7?
De volledige set bestaat uit twee ronde sensormatjes van die onder het matras geplaatst kunnen worden en een control unit. De sensormatjes kunnen zowel in de wieg als in het bedje gebruikt worden. De extreem gevoelige sensormatjes reageren op de ademhalingsbeweging door het matras heen. Zodra er geen beweging meer wordt waargenomen voor meer dan 20 seconden of zodra het aantal ademhalingsbewegingen daalt onder de 10 per minuut zal het alarm afgaan en een rood licht gaan flikkeren. De Babysense werkt ook prima met een Aerosleep matras. Dankzij de Babysense wordt je dus direct gewaarschuwd zodra de ademhalingsbeweging onacceptabel veranderd. De bediening is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Door het gebruik van 1,5 Volt batterijen lopen er geen stroomkabels door het bedje.

De Babysense, het succes in meer dan 30 landen
De gepatenteerde en medisch geregistreerde Babysense wordt succesvol verkocht in zeer veel landen, waaronder de Verenigde Staten. Naast het gebruik thuis zijn ook vele ziekenhuizen en kraamklinieken tevreden gebruikers.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luvion Sensormatje Babysense 7 2 Stuks
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 762532
Merk Luvion
Catalogusnummer 8718546349386
EAN-code 07625329 | 8718546340505
Type Bewegingssensor
Maat Overige
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.