Mam Easy Start Zuigfles Starter Set S Blue

€ 22,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

MAM Easy Start Anti-Colic Elements Starter Set S - het perfecte geboortecadeau. De MAM Easy Start Anti-Colic Elements Starter Set S bevat de perfecte selectie als welkomstgeschenk bij de geboorte. Het bestaat uit 2 Anti-Colic babyflessen (1x 160 ml & 1x 260 ml), speen maat 1 en een MAM Original Elements fopspeen (0-6 maanden).

De MAM Easy Start anti-koliekflessen met speciaal bodemventiel zorgen voor een ontspannen, gelijkmatige drinkstroom. Dit betekent dat baby's minder lucht inslikken, wat kolieken, winderigheid en boeren vermindert. De siliconenspeen MAM SkinSoft wordt door 94% van de baby's instinctief geaccepteerd vanwege het bijzonder zachte, natuurlijke materiaal - net als Mam als borst bij het geven van borstvoeding. Daarom is de borstvoedingsvriendelijke Easy Start anti-kolffles ook geschikt voor moedermelk en zuigelingenvoeding - ideaal in combinatie met borstvoeding.

De MAM Original Elements is extra tandvriendelijk dankzij de smalle, symmetrische speenhals. De siliconenspeen MAM SkinSoft past perfect in de mond van de baby en is daardoor bijzonder kaakvriendelijk. Dankzij de luchtgaatjes, de afgeronde S child en de nopjes aan de binnenkant, is de fopspeen zeer zacht voor de gevoelige babyhuid. De babyflessen en de fopspeen kunnen in 3 eenvoudige stappen snel in de magnetron worden gesteriliseerd zonder aparte sterilisator.

De flessen voldoen aan de Europese norm EN 14350, de fopspeen aan de Europese norm EN 1400. Beide zijn geschikt vanaf de geboorte. Alle producten zijn uiteraard BPA- en BPS-vrij.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mam Easy Start Zuigfles Starter Set S Blue
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 876147
Merk MAM
Catalogusnummer 83886611
EAN-code 08761477 | 4042894717271
Type zuigfles
Maat Overige
Kleur Blauw
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.