Mini Monkey Twin Mesh Black

€ 135,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Minimonkey TWIN evenaart de ergonomische draagwijze van een traditionele draagdoek, wint op comfort, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid !
Deze draagzak kan worden gebruikt vanaf pasgeboren (± 3kg) tot 12kg per baby.
Babys worden in deze draagzak rechtop op je buik gedragen, met de onderkant laag en de dijen hoger en wijd gespreid; ook wel de M-positie of kikkerpositie genoemd. Experts raden deze ergonomische houding aan voor het dragen van babys omdat het een positief effect kan hebben op de ontwikkeling van hun heupen. De Minimonkey TWIN is een hip-healthy product, gecertificeerd door het International Hip Dysplasia Institute .
Naast het feit dat deze nieuwe versie van de twin carrier volledig gemaakt is van de luchtige mesh stof, net als onze Mini Sling , is ook het design van de twin carrier verbeterd. Deze mesh-versie heeft een betere pasvorm dan de katoenen versie, waardoor de babys (ook de allerkleinsten) een betere ondersteuning krijgen en er meer ruimte is voor de beentjes. Daarnaast zijn ook de bandjes makkelijker te verstellen als de babys in de draagzak zitten.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mini Monkey Twin Mesh Black
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 828553
Merk Mini Monkey
Catalogusnummer 8718144960310
EAN-code 08285539 | 8718144960310
Type Mini Monkey
Maat Overige
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.