Monster Jam Megalodon Monster Garage Speelset 1:64

€ 84,95 € 0,07
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Betreed de woeste wereld van de Megalodon Monster Garage 1:64 Speelset!

Ben je klaar voor een ongelooflijke rit vol spanning en avontuur? Stap dan in de Megalodon Monster Garage Speelset 1:64 en ontdek een wereld vol waanzinnige stunts en ongelooflijke actie!

Waarom de Megalodon Monster Garage?

Gigantische Megalodon Monster Truck: Laat de Megalodon Monster Truck overal overheen denderen met zijn monsterbanden en indrukwekkende details. Dit is geen gewone monstertruck; dit is een Megalodon!

Aangepaste Garage Stuntomgeving: Bouw je eigen stuntshow in de meegeleverde garage. Laat de Megalodon over hoge jumps en gevaarlijke loopings racen en laat je vrienden versteld staan van je stuurkunsten.

Realistische Details: Deze 1:64 schaalset is voorzien van verbluffende details en realistische graphics, zodat je je echt in de wereld van Monster Trucks waant.

Urenlang speelplezier: Deze set biedt urenlang vermaak voor kinderen en volwassenen. Bedenk telkens weer nieuwe stunts en uitdagingen om je vaardigheden te verbeteren.

Ideaal cadeau voor avontuurlijke geesten

De Megalodon Monster Garage Speelset is het perfecte cadeau voor kinderen die van spannend speelgoed houden. Maar ook volwassenen kunnen hun innerlijke avonturier naar boven halen en genieten van de opwinding van Monster Truck-stunts.

Waar wacht je nog op? Breng de Megalodon Monster Garage Speelset in huis en ervaar de sensatie van het Monster Truck-spektakel! Bestel vandaag nog en laat de adrenaline pompen.

Opgelet: Bevat kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monster Jam Megalodon Monster Garage Speelset 1:64
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 882509
Catalogusnummer 33760879KID
Type Garages
Maat 6cm x 2m
Leeftijd 3+ jaar
EAN-code 08825094 | 778988368718
Merk Monster Jam
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.