Nicholas Sparks - Droomland

€ 19,79
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Een nieuwe must-have – onvervalste romantiek van de schrijver van De wens en The Notebook

Colby Mills droomde ooit van een muzikale carrière, tot een tra­gisch ongeluk een einde maakte aan die droom. Nu runt hij een kleine boerderij in North Carolina en probeert hij zijn verleden te vergeten. Op een dag neemt hij in een opwelling een aanbod aan om nog één keer te spelen en hij vertrekt naar St. Pete Beach, Florida. Daar ontmoet hij Morgan Lee, een even getalenteerde als bevlogen musicus, en zijn wereld staat opeens volledig op zijn kop. Ze vullen elkaar op ­muzikaal vlak heel goed aan, en al snel gaan hun gevoelens van vriendschap en herkenning over in liefde.

Honderden kilometers verderop vlucht Beverly weg voor het huiselijk geweld dat haar man haar elke dag weer aandoet. Zij en haar zesjarige zoontje proberen een nieuw bestaan op te bouwen, maar Beverly’s angst voor haar man verlamt haar af en toe zo dat ze zich gedwongen ziet een wanhopige beslissing te nemen.

Dan brengt het noodlot de drie jonge mensen bij elkaar in een web van toevalligheden dat hun leven voorgoed zal veranderen… en hen alle drie dwingt na te denken of ze de wonden uit het verleden kunnen helen.

In de pers

‘Sparks heeft de magic touch voor het schrijven van bestellers.’ USA Today

‘Sparks nieuwste roman is gevuld met genoeg serieuze situaties naast de dromen en romantiek, en beloont de lezer met een bevredigend en hoopvol einde.’ Booklist

‘Nicholas Sparks beweegt je in zijn boeken altijd tot tranen toe.’ Freundin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nicholas Sparks - Droomland
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 885973
Type Literatuur & romans
EAN-code 08859730 | 9789049202125
Catalogusnummer 9789049202125
Maat 6cm x 2m
Merk Meulenhoff Boekerij
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.