Owlet Smart Sock 3 Mintgroen

€ 339,00 € 0,07 € 0,29
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Smart Sock 3 - volgt de hartslag, het zuurstofniveau en slaaptrends van je baby
De Owlet Smart Sock is de slimste babyfoon in zijn soort en wijkt volledig af van bestaande babyfoons door gebruik te maken van technologie waarmee ouders écht kunnen controleren wat belangrijk is.
Zo meet hij effectief het zuurstofgehalte, de hartslag en slaaptrends van de baby terwijl de baby slaapt. Via de slaapgeschiedenisfunctie kunnen ouders zien hoe lang en hoe goed hun baby sliep en stelt hij ouders in staat om nieuwe routines te creëren terwijl hun baby groeit.
Owlet Smart Sock verwittigt ouders als het niveau buiten het vooraf ingestelde bereik komt. De Smart Sock stuurt de informatie via Bluetooth naar het Base Station. Als de baby’s waarden buiten het vooraf ingestelde bereik komen, verwittigen het Base Station en de Owlet smartphone-app de ouders met licht en geluid. De informatie van het Base Station wordt via WiFi verzonden, zodat ouders de livewaarden rechtstreeks op hun smartphone kunnen bekijken.
Owlet Smart Sock 3 is ontworpen voor pasgeborenen en baby's tot 18 maanden (of 13,6 kg). Hij integreert ook naadloos met de Owlet Cam.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Owlet Smart Sock 3 Mintgroen
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 845081
Merk Owlet
Catalogusnummer OW-SO- GR
EAN-code 08450814 | 850017640122
Type Bewegingssensor
Maat Overige
Kleur Groen
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.