Pattex Schrijnwerkerij 380Gr

€ 7,35
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Op zoek naar de ultieme lijmoplossing voor al je schrijnwerkerijprojecten? Zoek niet verder! Pattex Schrijnwerkerij Lijm, in een royale 380 gram verpakking, is de geheime kracht achter sterke en duurzame houtverbindingen.

Waarom kiezen voor Pattex Schrijnwerkerij Lijm?

Ongeëvenaarde Sterkte: Met Pattex Schrijnwerkerij Lijm krijg je niet zomaar een lijm, maar een lijm die verbindingen tot stand brengt die zelfs de zwaarste belastingen kunnen weerstaan. Je kunt vertrouwen op de ongekende sterkte en duurzaamheid die deze lijm biedt.

Veelzijdigheid: Of je nu een professionele vakman bent of gewoon een gepassioneerde doe-het-zelver, deze lijm is geschikt voor allerlei houtsoorten en kan worden gebruikt voor tal van projecten, van meubelconstructie tot het repareren van houten voorwerpen.

Eenvoudig in Gebruik: De handige, gemakkelijk te knijpen tube zorgt voor een precieze en gelijkmatige toepassing, wat resulteert in nette en sterke verbindingen. Geen verspilling, alleen doeltreffendheid.

Langdurige Resultaten: Pattex Schrijnwerkerij Lijm is ontworpen om lang mee te gaan. Je projecten blijven jarenlang stevig en betrouwbaar, dankzij de uitstekende hechtingseigenschappen.

Betrouwbaar Merk: Pattex is een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige lijmen. Met Pattex weet je dat je investeert in kwaliteit.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pattex Schrijnwerkerij 380Gr
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 882725
Type Lijmen
EAN-code 08827258 | 3178041356237
Catalogusnummer 2814160
Maat 6cm x 2m
Merk Pattex
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.