Peugeot Bubbles Geschenkset Koeler + Stop

€ 44,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Bubbles Stopper voor Champagne + Frizz Cooler Set van Peugeot is een cadeauset voor alle liefhebbers van fijne bubbels en champagne, bestaande uit een Line champagnestopper + een antracietgrijze koeler voor een fles wijn of champagne van 75 cl.

Champagnestopper:
De Peugeot Line Carbongrijze aluminium champagnestop is een sommelieraccessoire ontworpen om uw geopende flessen wijn en mousserende wijn beter te bewaren.Deze luchtdichte bewaardop kan veilig worden aangebracht op uw geopende flessen wijn, mousserende wijn, champagne, lambrusco, prosecco, cava, sap, frisdrank of water om de intensiteit van uw bubbels en aroma's te behouden. Het veilige sluitsysteem zorgt voor een goede bewaring van uw bubbeldranken gedurende meerdere dagen.De Peugeot champagnestopper, vervaardigd uit mat aluminium en met een eigentijdse en minimalistische uitstraling, zal alle liefhebbers van bubbels en design aanspreken.

Kroeskoeler:
De Peugeot Frizz koeler is dankzij de verfrissende gel een snelle en gemakkelijke manier om dranken op drinktemperatuur te koelen en/of vers te houden. U kunt dus op elk moment beslissen om van een fles witte, rosé, mousserende of champagnewijn te genieten, door deze in de hoes te stoppen die u eerder in de vriezer heeft geplaatst... gekoeld zonder obstakels tegen te komen.Bewaar de Frizz Expandable Wine Cooler eenvoudig in de vriezer en geniet van gekoelde wijn van het eerste tot het laatste glas!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Peugeot Bubbles Geschenkset Koeler + Stop
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 885899
Type Fleskoelers
EAN-code 08858993 | 4006950220396
Merk Peugeot
Catalogusnummer 220396
Maat 6cm x 2m
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.