Philips Psg9030/20 Stoomgenerator Active Sense

€ 699,00 € 0,05
Ontvang 200 euro cashback, zie voorwaarden www.philips.be/acties
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De PerfectCare 9000-serie wordt geleverd met 's werelds eerste weefseldetectietechnologie, ActiveSense. Met behulp van een ingebouwde camera en AI weet hij wat u aan het strijken bent en past hij de ideale temperatuur en de hoeveelheid stoom aan voor uitstekende resultaten. ActiveSense-technologie herkent stoffen met behulp van een ingebouwde camera en kunstmatige intelligentie.
De temperatuur en hoeveelheid stoom worden automatisch aangepast voor uitstekende resultaten op alle stoffen.
Onze DynamiQ slimme sensor weet precies wanneer en hoe het strijkijzer beweegt, en levert krachtige stoom daar waar u het nodig hebt - voor gemakkelijker strijken en snellere resultaten.
De krachtige, continue stoom kan zelfs de dikste stoffen met gemak aan. Zie hoe hardnekkige kreuken verdwijnen met een extra stoomstoot, precies daar waar u het nodig hebt.
Dankzij het snelle koelsysteem garanderen we dat dit strijkijzer nooit brandplekken veroorzaakt op strijkbare stoffen als u het apparaat onbeheerd achterlaat. U kunt het apparaat op uw kleding of strijkplank laten rusten.
Het strijkijzer is verbluffend licht en aangenaam in gebruik. Het glijdt moeiteloos over uw kledingstukken en vermindert de druk op uw pols. Door het minimale gewicht is het strijkijzer ook handig om gordijnen en hangende kleding verticaal te stomen.
Het transparante reservoir van 1,8 liter is goed voor maximaal 2 uur ononderbroken gebruik. Wanneer het waterreservoir leeg is, gaat het indicatielampje branden en kunt u het reservoir eenvoudig op elk gewenst moment onder de kraan bijvullen via de grote vulopening.
De SteamGlide Elite is onze beste zoolplaat die ultieme glijprestaties en maximale krasbestendigheid biedt. De roestvrijstalen voet is twee keer zo hard als een normale aluminium voet en onze gepatenteerde coating van zes lagen met geavanceerde titanium laag glijdt moeiteloos over uw kleding voor het snelste resultaat.
Regelmatig ontkalken beschermt uw strijkijzer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Philips Psg9030/20 Stoomgenerator Active Sense
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 859529
Type Stoomgenerator
EAN-code 08595294 | 8710103964278
Merk Philips
Catalogusnummer PSG9030/20
Kleur Blauw
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.