Philips Videobabyfoon Scd835/26 Extra Batterij

€ 209,00 € 0,36
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Unieke handsetkoppeling voor een afgeschermde, beveiligde verbinding met uw baby. In combinatie met de nieuwe adaptieve FHS (Frequency Hopping Spread Spectrum)-technologie voor minimale interferentie.
Zie uw baby dag en nacht, met kristalhelder infraroodnachtzicht dat automatisch wordt ingeschakeld in het donker. Geniet van uw slapende baby met het extra grote 2,7 inch kleurenscherm in hoge resolutie.
Schakel de ECO-modus in om het stroomverbruik te verlagen wanneer uw baby rustig is, terwijl u toch verbonden blijft met uw baby via de unieke verbindingsindicatie. In de ECO-modus maken wordt de audio- en videoverbinding uitgeschakeld en maken de units alleen verbinding als de baby geluid maakt.
Met de handige oplaadbare ouderunit kun je je baby tot wel 10 uur draadloos horen voordat je de unit opnieuw moet opladen.
Soms is het geruststellende geluid van uw stem het enige dat uw baby nodig heeft. Met één druk op de knop schakelt u deze essentiële functie in en kunt u overal in huis met uw baby communiceren.
Een rustig slaapliedje is de beste manier om een onrustige baby te kalmeren. Vanuit iedere kamer in huis kunt u kiezen uit een van de 5 ontspannende deuntjes, die uw baby in een mum van tijd naar dromenland brengen.
U weet altijd wanneer de monitor binnen bereik is en is verbonden. De ouderunit waarschuwt u wanneer uw monitor buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is zodat u altijd verbonden bent met uw baby.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Philips Videobabyfoon Scd835/26 Extra Batterij
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 776620
Merk Philips
Catalogusnummer SCD835/26
EAN-code 07766206 | 8710103896777
Type Beeldbabyfoon
Maat Overige
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.