Ps4 Saints Row Day One Edition

€ 64,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Welkom in Santo Ileso, een levendige fictieve stad in het hart van het Amerikaanse zuidwesten. In een wereld vol misdaad, waar wetteloze facties vechten om de macht, begint een groep jonge vrienden aan hun eigen criminele onderneming, terwijl ze naar de top stijgen in hun poging om Self Made te worden.

Als de toekomstige baas, met Neenah, Kevin en Eli aan je zijde, vorm je The Saints - en neem je het op tegen Los Panteros, The Idols en Marshall terwijl je je rijk opbouwt in de straten van Santo Ileso en strijdt om de controle over de stad. Uiteindelijk is Saints Row het verhaal van een startend bedrijf, alleen is het bedrijf waar The Saints zich in bevinden, misdaad.

Ervaar de grootste en beste Saints Row-speeltuin ooit gemaakt; de unieke uitgestrekte wereld van Santo Ileso is het decor voor een wilde, meer dan levensgrote zandbak vol spannende nevenactiviteiten, criminele ondernemingen en blockbuster-missies, terwijl je schiet, rijdt en je een weg baant naar de top.

Druk jezelf uit en laat je innerlijke Saint los, met de meest geavanceerde reeks van aanpassingstools die ooit in een open-wereldgame zijn gezien - maak je personage, je auto en je bemanning de jouwe.

Duik in epische vuurgevechten en snelle achtervolgingen en wees getuige van schandalige alleen-in-Saints-Row-momenten in een origineel verhaal dat de opmerkelijke machtsstijging van de Saints in kaart brengt. Geniet van de vrijheid om de hele campagne met een vriend te spelen door het naadloos ongebonden coöpspel, waar je zowel de grenzen van je bende kunt verleggen als samen je eigen gameplay-momenten kunt creëren.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ps4 Saints Row Day One Edition
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 856623
Catalogusnummer 148256
Type Games
Leeftijd 16+ jaar
EAN-code 08566232 | 4020628687298
Merk Playstation
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.