Revell 39608 Contacta Professional Mini Lijm 12.5 G

€ 3,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Revell Contacta Professional Mini is de ideale vloeibare lijm voor alle modelbouwers die waarde hechten aan de hoogste precisie en nauwkeurigheid. De speciale formule zorgt voor een snelle en veilige verlijming van de kleinste details en duidelijke onderdeelranden. De naald-fijne naald zorgt voor een nauwkeurige verlijming en maakt indien nodig het achteraf aanbrengen van lijm mogelijk.

De bijzondere eigenschappen van Revell Contacta Professional Mini in één oogopslag:
Plastic las effect: de unieke formule van de lijm lost gemakkelijk het plastic op, waardoor een bijzonder sterke en duurzame verbinding ontstaat - perfect voor veeleisende modelbouw.

Vloeibare consistentie: De vloeibare consistentie van de lijm maakt nauwkeurig aanbrengen mogelijk en zorgt ervoor dat de lijm precies daar werkt waar hij nodig is.

Sneldrogend: Revell Contacta Professional Mini droogt snel, zodat u snel verder kunt werken zonder lange wachttijden.

Naald-fijne naald: De extreem fijne naald maakt pinpoint lijmen mogelijk, zelfs op kleine details en op duidelijke onderdeelranden.

Geschikt voor het verlijmen van kleine onderdelen: Deze lijm is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van filigraan en de kleinste onderdelen, waardoor hij ideaal is voor veeleisende modelbouwprojecten.

Achteraf aanbrengen van lijm mogelijk: Met de nauwkeurige canule kan indien nodig extra lijm worden aangebracht zonder de omringende onderdelen aan te tasten.

Revell Contacta Professional Mini is de perfecte keuze voor modelbouwers die waarde hechten aan de hoogste precisie en betrouwbaarheid. Met deze vloeibare lijm bereikt u indrukwekkende resultaten bij het lijmen van delicate en kleinste onderdelen.

Waarschuwingen:

Let op. Alleen voor kinderen ouder dan 8 jaar. Gebruiken onder toezicht van een volwassene. Ontvlambaar. Dampen kunnen slaperigheid en duizeligheid veroorzaken.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Revell 39608 Contacta Professional Mini Lijm 12.5 G
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 868078
Catalogusnummer 39608
Type Lijm en verdunner
Leeftijd 8+ jaar
EAN-code 08680785 | 42027621
Merk Revell
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.