Rietjes Pp Set Van 50 Stuks

€ 2,75
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Ga voor duurzaamheid en gemak met deze set herbruikbare rietjes van polypropyleen (PP). Deze set bevat 50 stuks rietjes met een diameter van 6 mm en een lengte van 22 cm, perfect voor het genieten van je favoriete drankjes zonder afval te produceren.
De rietjes zijn gemaakt van hoogwaardig PP-materiaal, dat bekend staat om zijn duurzaamheid, flexibiliteit en veiligheid. In tegenstelling tot wegwerpbare plastic rietjes zijn deze herbruikbare rietjes ontworpen om keer op keer te worden gebruikt, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn die helpt bij het verminderen van plastic afval.
Met hun universele diameter van 6 mm zijn deze rietjes geschikt voor een breed scala aan drankjes, van water en frisdrank tot smoothies en cocktails. Hun lengte van 22 cm maakt ze geschikt voor gebruik in verschillende glazen en bekers, waardoor ze ideaal zijn voor thuisgebruik, feestjes, picknicks en meer.
Door te kiezen voor herbruikbare rietjes draag je bij aan een schonere planeet en verminder je de impact van wegwerpplastic op het milieu. Met deze set van 50 herbruikbare rietjes in PP kun je genieten van je drankjes op een milieuvriendelijke manier, keer op keer. Maak een bewuste keuze voor duurzaamheid en kies voor herbruikbare rietjes voor je dagelijkse drankjes.
Keuze uit 4 verschillende kleuren (1 set)
Dit artikel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Heeft u een voorkeur, vertel het ons dan bij het plaatsen van uw bestelling (na het ingeven van verzendgegevens, voor betaalscherm), wij zullen ons best doen om aan uw wens te voldoen. Wij kunnen echter geen enkele garantie geven op welke uitvoering u ontvangt.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rietjes Pp Set Van 50 Stuks
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 889208
Type Rietjes
EAN-code 08892089 | 8720573154963
Merk Excellent houseware
Catalogusnummer 170484890
Maat 6cm x 2m
Kleur Assorti
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.