Royal Canin Bhn Maltese 1.5Kg

€ 17,85
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Samenstelling:
Maïs, rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, gedehydreerde varkenseiwitten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsmeel, cichoreipulp, sojaolie, mineralen, visolie, fructo-oligo-sacchariden, bernagieolie (0.1%), tagetes (afrikaan) extract (bron van luteïne), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine), gist en delen daarvan *l.i.p.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.
Zijn levendigheid, aanhankelijkheid en hoge intelligentie maken de Maltezer tot een geweldige gezelschapshond. Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, is het kiezen van een goede voeding voor je volwassen Maltezer belangrijk. Ongeacht welke leeftijd je hond heeft, hij heeft een complete en uitgebalanceerde voeding nodig met voedingsstoffen die specifiek zijn gezondheid helpen te ondersteunen. Royal Canin® Maltese Adult is geschikt voor Maltezers vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Maltezer in het achterhoofd.

Ter ondersteuning van zijn gezonde huid en om zijn witte gladde en zijdeachtige vacht vlekkeloos te houden, is een dagelijkse borstelbeurt onontbeerlijk. Toch is een goede voeding essentieel voor het behoud van de gezondheid van de huid en vacht. Daarom bevat Royal Canin® Maltese Adult een exclusieve combinatie van voedingsstoffen, die bijdraagt aan de gezondheid van de mooie lange en zijdeachtige vacht van jouw Maltezer. De voeding is verrijkt met de Omega-3 vetzuren EPA & DHA, en met bernagie olie.

Maltezers hebben een neus voor kwaliteit en kunnen zeer kieskeurig zijn als het gaat om hun voeding. Zij hebben een voorkeur voor een bijzonder smakelijke voeding. Royal Canin® Maltese Adult bevat daarom een combinatie van aroma’s die zelfs de meest kieskeurige eter tevreden zal stellen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Royal Canin Bhn Maltese 1.5Kg
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 811283
Type Droog voer
EAN-code 08112835 | 3182550782203
Catalogusnummer 1239496
Merk Royal Canin
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.