Samsonite Ecodiver Duffle 79/29 Black

€ 279,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Grote wieltas met twee wielen uit de nieuwe Ecodiver serie van Samsonite. Met Ecodiver brengt Samsonite een vervolg serie op de jarenlang succesvolle Paradiver serie, maar dan met ECO materialen en de nieuwste reismogelijkheden. De Ecodiver is een serie die praktisch gebruik combineert met een stijlvol design, gemaakt van duurzaam recycled PET onder de naam Recyclex en gecoat water afstotend materiaal.
Deze Duffle Wheels 79 cm uit de Ecodiver serie is een wieltas die geschikt is voor lange reizen. De wieltas heeft een ruime inhoud geschikt voor een reis tot 21 dagen. In het grote hoofdvak is ruimte voor kleding en schoenen. Tevens is het interieur voorzien van een netvak en inpakriemen met kliksluiting, waarmee je makkelijk je kleding vast kunnen zetten.
De dubbele trekstang is verwerkt in een part ritsvak en de twee wielen zijn geïntegreerd in de wieltas. Op de bovenzijde bevindt zich een TSA-combinatieslot waarmee je de wieltas op slot kunt zetten. Makkelijk op verschillende kanten vast te pakken dankzij de gefoamde handvatten aan de bovenzijde en zijkant. Op de onder kant zit een bottom grip waar je de wieltas ook kunt beetpakken. Inclusief ID-tag (adreslabel) en reflecterende details op de voorzijde.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Samsonite Ecodiver Duffle 79/29 Black
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 882098
Merk Samsonite
Catalogusnummer 140884/1041
EAN-code 08820983 | 5400520141255
Type Reistassen
Maat 79 cm
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.