Samsonite Upscape Spinner 75/28 Uitbreidbaar Stone Green

€ 259,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Ben je op zoek naar een koffer die voldoende ruimte biedt voor al jouw bagage? Dan is deze Samsonite harde koffer iets voor jou. Deze koffer is geschikt als ruimbagage koffer. Dit betekent dat je deze koffer niet zelf mee mag nemen aan boord als handbagage, maar ingecheckt wordt als ruimbagage op het vliegveld. Op deze Samsonite koffer krijg je 5 jaar garantie en de koffer is gemaakt van polypropyleen. Omdat deze Samsonite koffer voorzien is van 4 wielen, is de koffer wendbaar en stabiel. Ten opzichte van koffers met 2 wielen is het minder zwaar om de koffer te vervoeren, omdat deze rechtop kan blijven staan.

Geschikt voor +3 weken vakantie
Deze Samsonite koffer heeft een inhoud van 104 / 114 liter. Dit is voldoende ruimte voor een reis van meer dan drie weken. Ook wanneer je graag souvenirs of aankopen meeneemt vanuit het buitenland kan een grote koffer handig zijn.

Expandable, voor tijdelijk extra ruimte
Soms wat meer ruimte nodig voor je bagage? Dan is een expandable koffer, zoals deze van Samsonite ideaal. Met een rits kun extra bagageruimte creëren, waardoor je bijvoorbeeld op de terugreis van je vakantie net even wat extra ruimte hebt voor cadeaus of souvenirs.

Harde koffers bieden optimale bescherming
De ideale koffer voor vliegreizen is een harde koffer. Een hardcase koffer beschermt je bagage veel beter dan een softcase koffer. Voor kleding maakt dit wellicht niet zoveel uit, maar heb jij breekbare of gevoelige bagage (of verwacht je deze mee te nemen als je terug reist) dan is een harde koffer aan te bevelen. Ook kun je de harde schaal perfect schoonmaken als je terugkeert van je reis. Wel kunnen harde koffers wat gevoeliger zijn voor krassen.

Polypropyleen: Solide & stevig
Polypropyleen is oersterk, maar niet het allerlichtste materiaal. Vind je stevigheid belangrijker dan het gewicht en worden lichtere materialen zoals polycarbonaat en Curv te prijzig? Deze Samsonite koffer is dan een uitstekende keuze.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Samsonite Upscape Spinner 75/28 Uitbreidbaar Stone Green
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 882093
Merk Samsonite
Catalogusnummer 143110/A179
EAN-code 08820938 | 5400520225399
Type Harde reiskoffers
Maat 75 cm
Kleur Groen
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.