Schaal Melamine 250Ml

€ 2,19
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Voeg een vleugje moderne elegantie toe aan je tafel met deze prachtige melamineschaal. Met zijn strakke witte kleur en verfijnde zwarte boord is deze schaal een tijdloos stuk dat perfect is voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden.
De schaal is gemaakt van duurzaam melamine, waardoor hij lichtgewicht en breukbestendig is, ideaal voor gebruik in drukke huishoudens of buitenevenementen. Met een capaciteit van 250 ml is deze schaal perfect voor het serveren van kleine bijgerechten, snacks, desserts en meer.
Het stijlvolle zwarte boord voegt een subtiel contrast toe aan het klassieke witte ontwerp van de schaal, waardoor hij een eigentijdse uitstraling krijgt die moeiteloos past bij elke tafelsetting. Of je nu een informeel diner organiseert met familie of een feestelijke gelegenheid hebt met vrienden, deze melamineschaal is een stijlvolle en praktische keuze voor het serveren van allerlei lekkernijen.
Met zijn tijdloze ontwerp en duurzame constructie is deze witte melamineschaal met zwarte boord een veelzijdige toevoeging aan je serviescollectie. Voeg hem toe aan je tafel en geniet van stijlvolle presentatie met een vleugje klasse.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schaal Melamine 250Ml
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 889204
Type Kinderservies
EAN-code 08892041 | 8720573867580
Merk Multi Bazar Selectie
Catalogusnummer 177601810
Maat 6cm x 2m
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.