Schildersezel Aluminium

€ 12,50
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Nassau Fine Art - Schildersezel / Tafelezel van Aluminium

Hoge kwaliteit & licht:
De Attelier Schildersezel van Nassau Fine Art is gemaakt van hoogwaardig en licht aluminium en zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. De atelierezel wordt geleverd met een handige draagtas en is te gebruiken als tafelezel voor bijvoorbeeld chill-uurtjes voor jezelf of met je vrienden thuis, zodat je altijd en overal adembenemende motieven op het doek kunt brengen. Dankzij de met rubber beklede poten biedt de ezel altijd een perfecte ondersteuning.

In hoogte verstelbaar en compact:
De schilderezel kan eenvoudig in hoogte worden versteld, zodat kinderen en volwassenen op elk moment gemakkelijk kunnen schilderen en tekenen. Het is verstelbaar tot 50 cm breed en 65 cm hoog, de twee 360° draaibare armvleugels zorgen voor extra ondersteuning. De studio biedt goede ondersteuning voor nauwkeurig werk. De meegeleverde draagtas dient als luxe hoes en zorgt ervoor dat uw schildersmateriaal altijd beschermd is tegen weer en wind.

Voor professionals & amateurartiesten:
De duurzame & stabiele constructie is in de eerste plaats bedoeld voor professionele kunstenaars. De schildersezel is echter ook geschikt voor beginners die thuis de schilderkunst zelf willen ontdekken en op zoek zijn naar een goedkope, hoogwaardige studio om hun eerste doeken met leven te vullen. De ezel weegt slechts 550 gram en is daardoor ook voor kinderen gemakkelijk en handzaam te vervoeren.

Het perfecte cadeau voor kunstenaars:
Als je iemand kent die als kunstenaar een extra handige tool zou kunnen gebruiken? dan is de tafelezel van Nassau Fine Art het perfecte cadeau! In tegenstelling tot klassieke studio-ezels van hout, is de hoogwaardige en elegante productie van aluminium vederlicht en zelfs op de fiets gemakkelijk te vervoeren. Elk landschap wordt een motief voor je canvas!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schildersezel Aluminium
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 867909
Catalogusnummer AR0947/GE
Type Schildersezels
Leeftijd 6+ jaar
EAN-code 08679093 | 8720257120307
Merk Nassau Fine Art
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.