Sorento Toiletkast Ute 80 2D Eik Cognac

€ 505,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Sorento spiegelkast is van het merk Allibert. De kast heeft een warme look en kent een fraaie afwerking in de kleur 'Eik Cognac'. De kast heeft twee deuren met aan de onderzijde een metalen handgreep. Binnenin de kast bevinden zich vier legplanken met veel ruimte voor het opbergen van uw badkamerspullen. De kast heeft twee moderne toevoegingen: zo heeft dit artikel een UTE stopcontact voor uw elektrische apparaten en het heeft een schakelaar om uw licht te bedienen.

Onderaan de webpagina heeft u de keuze uit meerdere soorten spiegelverlichting die u voor een meerprijs aan uw bestelling toe kunt voegen. De Sorento spiegelkast heeft een breedte van 80 cm, een lengte van 17 cm en een hoogte van 69 cm. De deuren zijn voorzien van een soft-close systeem die ervoor zorgen dat deze zacht en geruisloos sluiten bij gebruik.
- Spiegelkast
- Merk: Allibert
- Serie: Sorento
- Twee deuren
- Soft close
- Stopcontact-UTE
- Schakelaar
- Breedte: 80 cm
- Lengte: 17 cm
- Hoogte: 69 cm


Opgelet, de badkamermeubelen zijn altijd op bestelling. De meeste modellen hebben we als toonzaalmodellen staan in beide winkels. De levertijd is onder voorbehoud, dit hangt af van onze leverancier.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sorento Toiletkast Ute 80 2D Eik Cognac
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 787191
Type Spiegelkasten
Catalogusnummer 243035
EAN-code 07871917 | 3588560364246
Merk Allibert
Verzendwijze Levering door eigen dienst Multi Bazar (geldig in West- en Oost-Vlaanderen). Levertermijn op afspraak, wij nemen contact met u op.