Spel Miyabi

€ 29,95
Special Price € 22,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Miyabi van HABA brengt Japanse landschapskunst in de woonkamer. Tuinfans kunnen zelfs bij slecht weer hun favoriete hobby uitoefenen, omdat de spannende familiespelletjes van 8 jaar hun tactiek trainen met de jonge green aan tafel. Van traditionele Japanse tuinelementen moet een landschap in overeenstemming met de Miyabi-architectuur worden gecreëerd. Alleen degenen die vakkundig stenen, struiken en bomen op verschillende niveaus plaatsen, evenals vijvers en pagodes, zullen de beste tuinbouwer van het seizoen zijn. Voor deze tuinkunst heb je geen groene duim nodig! Of het nu gaat om een ​​gelukkige ronde met vrienden of een gezellige familieavond - het spannende tactische spel biedt veel plezier voor alle generaties.
Inhoud:
4 tuinplanningen, 24 houten lantaarns, 8 houten punten, 1 puntplan, 96 tuinonderdelen, 6 bonustegels, 1 bonsaiboom (2 stuks), 1 constructie marker, 1 infokaart, 5 geavanceerde uitbreidingskaarten, 16 Zeniths Tuinonderdelen, 4 kikkertellers, 1 spelinstructies.
Regels voor korte
spellen
:
1. Build Game. Elke speler krijgt een spelplan en 6 lantaarns en puntenstenen tellen mee voor de punten.
2. Speel om de beurt in verschillende bouwfasen.
3. Kies het tuindeel en leg het op je eigen bord. Opmerking: het object op het tuindeel moet in de juiste lijn staan, het bijbehorende lantaarnveld moet nog vrij zijn. Zet de lantaarn op het lantaarnveld.
4. Bouw in het verdere verloop van het spel ook de hoogte in (= plaats tuindelen op reeds aangelegde tuindelen).
5. Krijg punten voor items op aangelegde stukken tuin tijdens het spel (meer punten in hogere niveaus), bonusrating voor het vijfde niveau. Aan het einde van het spel, het grootste deel van de objecten in de tuinen. Hoogste score wint!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spel Miyabi
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 785492
Catalogusnummer 305250
Type Bordspellen
Leeftijd 3+ jaar
EAN-code 07854927 | 4010168248516
Merk HABA
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.